Elishout Opening Keukentoren

- Communication Event -

Op 16 augustus kregen we de uitnodiging om te pitchen voor de opening van de nieuwe keukentoren van de Elishout kokschool in Anderlecht. Slechts 5 weken later, op 23 september vond het event al plaats.

White Rabbit kon de opdrachtgever, de VGC, overtuigen door onze ver doorgedreven service en professionaliteit. Zij zochten een bureau dat meer deed dan enkel leveranciers zoeken, meer dan enkel coördineren. Creativiteit en bijstaan met raad en daad waren de redenen waarom zij ons het vertrouwen schonken voor dit project.

De feestelijke opening in het bijzijn van heel wat ministers en bekendheden uit de culinaire wereld zoals tv-chefs Albert Verdeyen en Sofie Dumont, werd gekenmerkt door het letterlijk in de aandacht plaatsen van het nieuwe logo en de toren zelf. De transparante tent werd volledig in het nieuwe logo-kleur gezet wat een sprookjesachtig gevoel gaf.

De catering werd uiteraard verzorgd door docenten en studentenvan de kokschool zelf. Een reminder pakketje met zelf gebrouwen bier en zelf gebakken brood werd meegegeven bij vertrek.

Reactie van Elishout:

“Onze voorbereidende vergaderingen waren steeds zeer constructief. Het geheel van de organisatie op de dag zelf vond ik zeer goed, voor mij één van de meeste geslaagde activiteiten en dit dank zij het eventbureau. Deze mensen vangen het grootste gedeelte op waardoor de school zich met de catering en cadeautjes kan bezighouden.”