Bedrijfsfeesten die u niet snel vergeet

Iets te vieren?

Wie iets te vieren heeft, kan op ons rekenen. Wij organiseren het bedrijfsfeest dat u en uw genodigden niet snel zullen vergeten.

White Rabbit heeft alles in huis om uw bedrijfsfeest tot een creatief event om te toveren dat volledig aan uw wensen voldoet. Bij White Rabbit staat u centraal.


Feesten zonder zorgen

Als een geoliede machine werken onze mensen voor en achter de schermen op uw bedrijfsfeest. U hoeft zich geen zorgen te maken en kan alles aan ons overlaten.

Zo geniet u samen met uw genodigden van een heerlijk ontspannen en gezellig event.

Contacteer ons

Waarom White Rabbit?

Achtervolg net als Alice een wit konijn en laat u meenemen naar een wereld vol bijzondere experiences. Bovendien zijn er heel wat goede redenen om de organisatie van uw personeelsfeest aan ons toe te vertrouwen:

  1. Jarenlange ervaring: White Rabbit heeft jarenlange ervaring in het organiseren van personeelsfeesten en corporate events. Wij mogen onszelf dus terecht experts noemen.
  2. Transparante budgettering: Onze budgetopgave is tot in de kleinste details uitgewerkt én transparant. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan achteraf.
  3. Gewaardeerd: Sinds onze oprichting in 2008 staan we bovenaan de lijst van meest gewaardeerde evenenementenbureaus in België. Bovendien zijn we lid van het ACC, de Belgische branchevereniging voor evenementenbureaus.
  4. De allerbeste partners: We werken enkel samen met de allerbeste partners. We kennen onze leveranciers persoonlijk en weten dat zij u de beste kwaliteit en service zullen leveren.
  5. Feest zonder zorgen: U kan zonder zorgen alles uit handen geven en zelf genieten van uw personeelsfeest. Het enige wat u moet doen is achteraf de complimenten ontvangen.

Inspiratie opdoen? Bekijk onze cases!