Warning: function_wrapper is deprecated and will be removed in 1.4. Use {{ function( 'function_to_call' ) }} instead or use FunctionWrapper directly. For more information refer to https://timber.github.io/docs/guides/functions/ in /home/customer/www/white-rabbit.be/public_html/wp-content/plugins/timber-library/lib/Helper.php on line 211
40 jaar Makita "4 elements" - White Rabbit evenementenbureau

40 jaar Makita “4 elements”

- Celebration Event -

Een stijlvolle avond vol verbazing en internationale special acts in het teken van de 4 elementen: water, vuur, aarde en lucht.

De dealers van Makita werden feestelijk ontvangen in de Eventlounge voor een uitgebreide receptie. Daarna werden de gasten uitgenodigd voor een klassevol gezeten diner met unieke acts tussen elke gang in het teken de 4 elementen: de geschiedenis van Makita vertaald in zandtekeningen, een verbazingwekkende balance act, een vuurspektakel en tenslotte een dansact op water recht boven de hoofden van de genodigden.

De avond werd afgesloten met een party en een optreden van de Guga Baul coverband. Een event die ongetwijfeld nog lang zal nazinderen!