Armonea

- Communication Event -

COLISÉE (ARMONEA): ROAD TO CONNECT

Armonea organiseerde een tweedaagse voor directieleden in Center Parcs De Vossemeren te midden van de natuur. WHITE RABBIT De inspanningen tijdens de coronacrisis waren gigantisch en allerminst vanzelfsprekend. Hoog tijd om iedereen uitdrukkelijk te bedanken, gezellig samen te genieten en samen uit te kijken naar de toekomst: de Road to connect.

OPDRACHT:

Armonea wil de directieleden van alle woonzorgcentra en residenties fysiek gedurende twee dagen samenbrengen. De coronaperiode was heftig. Tijdens de tweedaagse wil Armonea de directieleden bedanken en samen met hen de koers uitstippelen voor het volgende jaar.

OPDRACHTGEVER:

Woonzorgorganisatie Armonea bestaat uit 85 woonzorgcentra, residenties en assistentiewoningen. Armonea geeft werk aan 7.000 personeelsleden en biedt plaats aan 10.000 bewoners.

UITDAGING:

Vlak voor de coronacrisis werd Armonea overgenomen door de Franse groep Colisée. In volle coronaperiode moest het personeel zich aanpassen aan de gewoonten en de cultuur van de nieuwe groep. Tevens verandert ook de naam naar Colisée.

OPLOSSING

VERGADEREN IN HET GROEN

Gedurende twee dagen kwamen de directieleden van Armonea samen in Center Parcs De Vossemeren midden in de Kempische natuur. De groene omgeving geeft het brein en het lichaam welverdiende rust na de hectische coronatijd. Die rust helpt om te focussen op de uitdagingen van morgen.

GEDETAILLEERD DRAAIBOEK

De dag voor het event controleerden het projectteam en de technische crew van WHITE RABBIT ter plaatse alle inhoudelijke, logistieke en technische details. Met uurtabellen en grondplannen zorgen we ervoor dat elk detail klopt.

GENERALE REPETITIE

In de vooravond sloot het team van Armonea aan. Na een korte kennismaking met moderator Ilse De Vis volgde een generale repetitie. Voor Armonea en de sprekers maakt dat een groot verschil. Gerust gaan slapen. Geen stress voor de ochtendfile. Geen zenuwen over de techniek. Alles staat klaar.

PRESENTATIE IN DRIE TALEN

Ilse De Vis, bekend van Kanaal Z, switcht vlot van het Nederlands naar het Frans en naar het Engels. Tolken zorgen voor simultaanvertaling.

RESULTAAT

ROAD TO CONNECT

Armonea staat voor zich thuis voelen, genieten, contact houden en uitstekende zorg. Niet alleen voor de bewoners, maar ook voor de directie en het personeel. Die visie integreerden we in de opzet van de tweedaagse.

Iedereen moet zich thuis voelen in de Road to connect onder de Colisée-vlag. Daarom trokken we ruim de tijd uit om samen inzichten, ideeën en twijfels te delen. Samen werken aan de toekomst. Samen genieten van de natuur en van het lekkere eten. Samen plannen maken. Samen uitdagingen aangaan in een I-challenge. Samen feesten en uit de bol gaan. Samen de batterijen opladen om elke dag de best mogelijke zorg te garanderen.