Cegeka Symposium “CE-Health”

- Communication Event -

Evenementenbureau White Rabbit zorgde niet alleen voor de volledige organisatie van het evenement, maar ook voor alle powerpointpresentaties (zowel grafisch als content), het filmpje, de beurs en reportages.

Cegeka heeft samen met de overheid en verschillende partners het C-eHealth portal ontwikkeld. Dat laat alle actoren in de gezondheidszorg (huisdokters, apothekers, chirurgen, etc) toe over dezelfde patiënteninformatie te beschikken, en die informatie ook te kunnen aanpassen. Het stelt zo patiënten centraal in de zorgcirkel.

White Rabbit organiseerde voor Cegeka een symposium waarbij dit portal werd voorgesteld aan meer dan 250 mensen uit de gezondheidssector.
Minister Vandeurzen was de keynote speaker die het symposium inleidde. Na een presentatie over de achtergrond en filosofie volgde een filmpje van wat C-eHealth betekent voor patiënten en artsen. Het plenaire gedeelte werd afgesloten met een debat onder leiding vanLieven Verstraete. In de namiddag werden verscheidene break out sessies gegeven die dieper ingingen op de technische kant van C-eHealth. Gedurende de hele dag liep een beurs waar alle partners van Cegeka hun technologie vertoonden.