Dassy viert 15 jaar

- Celebration Event -

Vijftien jaar Dassy, da’s ambiance in de dassery!

Dassy vierde zijn vijftiende verjaardag met 420 internationale klanten en 80 personeelsleden op zijn bedrijfsterrein in Brugge. De klanten volgden eerst de indrukwekkende route die de producten en pakjes volautomatisch afleggen in het high tech magazijn. Ze bewonderden de nieuwe collectie die tot leven kwam in een spectaculaire blacklight-show. En daarna was het tijd om samen gezellig in de Dassy Brasserie, oftewel Dassery, te genieten van een overheerlijk walkingdinner en uit de bol te gaan op de dansvloer.

Dassy is klaar voor de toekomst

Dassy levert professionele werkkleding voor onder meer de bouw, de wegenbouw en de logistiek. Het merk staat garant voor kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Elke dag staan de medewerkers paraat om de klanten de beste service te bieden. Dat willen ze ook tonen op hun verjaardagsfeest. Ze hebben een moeilijkere periode met stock- en leverproblemen achter de rug, maar bleven tot het uiterste gaan. Ze willen laten zien dat Dassy klaar is voor de toekomst en verder wil groeien. Ze zijn blij en dankbaar dat de klanten trouw bleven en bedanken hen met een prachtig feest.

Content in beweging

Via vloerstickers volgen de gasten een boeiende route door het ultramoderne magazijn. Onderweg vinden ze informatie op panelen en volgen ze de logistieke keten op videoschermen. MediaMixer zorgde voor flitsende dronebeelden die de bezoekers meenemen op het traject dat de producten en pakjes aan een verbluffende snelheid afleggen in het magazijn. De bezoekers krijgen een unieke kijk op een werkelijk indrukwekkend logistiek centrum. Content komt in beweging.

Benieuwd hoe onze dronecamera’s de verbluffende reis van pakjes in het magazijn tot leven brengen? Bekijk dan hier de beelden.

Heerlijk genieten in de Dassery

Na het boeiende bezoek aan het high tech magazijn volgt een gezellige ontvangst in een chalet-tent, de Dassy Brasserie, oftewel Dassery. De houten vloer, panelen en meubelen zorgen voor een authentieke sfeer, die tegelijk stoer, warm en knus aanvoelt. De ruwhouten tafelbladen gecombineerd met smeedijzeren poten zorgen voor een mix van strak en modern met een vintage toets. Kortom, de ideale plek voor de gasten om gezellig te ontspannen bij een Dassy-biertje of een homemade iced tea.
Ondertussen genieten ze van live muziek en magische acts, spelen ze een spelletje pool of praten ze bij in de loungezetels. Als de tent goed gevuld is, start een wervelende blacklight-show die de nieuwe collectie in de spotlights plaatst. Zo komt de cultuur van Dassy tot leven.

Tijd voor een feestje

En dan begint het echte feest! De bezoekers worden verwend met een walkingdinner van topkwaliteit met op het menu overheerlijke gerechten en een ruim assortiment aan drankjes. Ondertussen zorgt een live duo voor een betoverende sfeer met jazzy melodieën. De hele avond mixt de barman originele cocktails en crafted gins in de vintage cocktailbar. Verrassend en lekker!
De avond gaat verder met een knallend feest tot in de late uurtjes. MediaMixer werkt samen met dj’s die het publiek op een bedrijfsfeest snel aanvoelen. Ze schakelen vlot tussen muziekgenres en zorgen voor een geweldige sfeer. Ambiance verzekerd.