IQVIA Kick-Off Congress

- Communication Event -

IQVIA is de nieuwe samenwerking tussen IMS en Quintiles. In 2018 was de merger een feit, maar in 2019 gaan de beide bedrijven ook fysiek samenzitten. White Rabbit won de pitch voor de kick-off en organiseerde een passend congres en een memorabel avondfeest.

Gezien er heel wat informatie te delen en strategieën te bespreken was,  werd gekozen voor een congres overdag met aansluitend een avondfeest tot in de late uurtjes met hotelovernachtingen. Belangrijk was om een gevoel van eenheid en samenhorigheid te verkrijgen onder de nieuwe collega’s. Uiteraard werd dat in de content van het congres gebracht, maar ook in het avondconcept.

Zowel het congres als het avondconcept vond plaats in de Proximus Lounge. Het congres bestond uit een plenair deel in het auditorium met reuzenscherm, en een hele reeks workshops in de breakoutrooms. De foyer was tijdens het congres zakelijk strak maar warm ingekleed.

Na het congres checkte de helft van de deelnemers in de hotels in. De niet-hotelgangers konden al een pré-receptie beleven in de foyer. Deze was op 1,5u tijd immers omgetoverd naar een authentieke Belgische Brasserie. Inclusief monumentale toog, caféspelen als pool, kicker en darts, verschillende oude houten caféspelen, een vintage cocktailbar, een leuke fotostudio en meer… Een uurtje later vervoegden de hotelgangers zich terug en begon de 2e receptie met livemuziek en daarna het diner met aansluitende party.

Het avondconcept kreeg de titel ‘kick-off café’ en had de bedoeling om beide groepen op een laagdrempelige manier met elkaar in contact te brengen. Vandaar de setting, de hoge grote stoer-houten tafels, de caféspelen en ook het cateringconcept dat deed denken aan de familiefeesten van vroeger, met grote creuset-potten. Het geheel zag er als een grote gezellige brasserie uit, en de gewenste emotie werd bereikt. De Dj’s zorgden voor een knaller van een party. Iedereen uitgelaten en tevreden naar huis, de banden gesmeed en vele vrienden rijker.