Jaarlijks Salon Peugeot, Citroën, DS

- Communication Event -

PSA heel tevreden over samenwerking met White Rabbit

Het Gentse evenementenbureau White Rabbit won de pitch uitgeschreven door PSA. PSA overkoepelt de merken Peugeot, Citroën en DS.

PSA organiseert een jaarlijks meerdaags dealersalon met o.a. beursstanden voor de toeleveranciers, veel presentaties, reveals van nieuwe modellen en geanimeerde diners.

Na enkele jaren met hetzelfde bureau te hebben gewerkt vonden ze het bij PSA tijd voor een frisse wind.

White Rabbit kon PSA overtuigen met een nieuwe, open indeling van de beurs, sfeervolle aankleding en een passend concept doorheen de hele week.

Bijzondere aandacht verdienden de vele presentaties die visueel een hoger niveau moesten halen. Een fulltime graficus en powerpoint specialist bracht deze niet evidente opdracht ondanks grote tijdsdruk tot een succesvol einde.

Er werden maar liefst 8 nieuwe modellen revealed, op 4 verschillende tijdstippen en op verschillende manieren. Ook deze creatieve en logistieke horde werd probleemloos genomen.

De overgang van beurs naar diner gebeurde op een speelse manier en de dinersetting bleek helemaal anders dan het publiek verwachtte. Ook de finale act kreeg veel bijval.

PSA complimenteerde White Rabbit vooral voor de professionaliteit, het presteren onder druk en de vlotheid waarmee een week lang hun salon werd georganiseerd.

Krijgt ongetwijfeld een vervolg…