UZ Charity Dinner

- Charity Event -

UZ Charity Dinner

Prof. Neyns, verbonden aan het UZ Brussel, is een autoriteit op het vlak van nieuwe technieken in kankeronderzoek. Hij redde al van vele mensen het leven die waren opgegeven in traditionele therapieën.

Dat onderzoek vergt echter de nodige fondsen. De UZ Foundation wou daarom een event laten organiseren dat de nodige financiële steun zou opbrengen, maar ook Prof. Neyns en zijn team in de bloemetjes zou zetten.

Net als voor de organisatie van het charity dinner voor Villa Samson in 2016 werd hiervoor het evenementenbureau White Rabbit onder de arm genomen. Zij namen het ‘in de bloemetjes zetten’ wel heel serieus. Gezien het onderwerp en omdat er terug gemikt werd op belangrijke aanwezigen uit de politieke, bedrijfs- en academische wereld, was het wenselijk om een zeer stijlvolle en tegelijk zeer intieme sfeer neer te zetten.

White Rabbit bedacht het thema ‘Blooming Baroque’ en werkte dat tot in de details uit.

Een barokke theaterzaal in Brussel werd volledig aangekleed met een indrukwekkend bloemendecor. Verschillende animaties en detailelementen versterkten de wauw-ervaring. Het Michelin-ster-menu door Axel Collona-Cesari werd afgewisseld met sterke acts en mooie speeches op het podium. De tombola en de veiling brachten dat extra nodige geld op. Afgesloten werd met een party op de tonen van een Tomorrowland-dj.

Opdracht geslaagd, en hiermee enkele mensenlevens gered.