VK Architects & engineers

- Celebration Event -

VK ARCHITECTS & ENGINEERS: GOOD VIBES

Tijdens een personeelsevent in Docks Dome lieten de medewerkers van VK Architects zich inspireren voor een innovatieve toekomststrategie, Route 25. WHITE RABBIT  zorgde voor een vlotte presentatrice, heel wat interactie en sprekers op het podium, een indrukwekkende video, interactieve polls en een spetterende party.

OPDRACHT:

VK Architects & Engineers wilde alle 470 medewerkers samenbrengen voor een terugblik op de projecten en cijfers van het voorbije jaar. Maar vooral ook om samen vooruit te kijken naar de toekomst. Op het event staan 15 strategische projecten in de kijker om de toekomststrategie Route 25 in praktijk te brengen.

OPDRACHTGEVER:

VK Architects & Engineers bekleedt een unieke positie in de Belgische architectuurwereld. Sinds de oprichting in 1952 creëert het bureau iconische gebouwen voor de zorg- en overheidssector.

UITDAGING:

De afgelopen twee jaar traden Infrinea en Betic toe tot de groep VK Architects & Engineers. Door de coronacrisis is het event de eerste gelegenheid om live met deze nieuwe collega’s kennis te maken.

OPLOSSING

GOOD VIBES

De cijfers zijn schitterend. De medewerkers blinken van trots. Terecht. De architecturale pareltjes zijn indrukwekkend in beeld gebracht en komen helemaal tot hun recht op het groot scherm. VK Architects & Engineers zindert van de good vibes voor een succesvolle, innovatieve en duurzame toekomst. Een mooie toekomst die vraagt om een inspirerende strategie: Route 25.

LIVE CONVERSATION

De 15 strategische projecten voor Route 25 kunnen maar slagen als ze werkbaar zijn in de praktijk, gedragen zijn door alle medewerkers en daadwerkelijk worden toegepast. Om welke projecten gaat het? Hoe verloopt dat in de praktijk? Wat vinden de medewerkers ervan? Die inhoudelijke discussie is nodig om een draagvlak te creëren, om de medewerkers te overtuigen en te enthousiasmeren. En samen op weg te gaan naar Route 25. Live polls stimuleren de conversatie. Conversatie die tot verandering leidt.

UITGESTIPPELD SCENARIO

WHITE RABBIT  heeft het inhoudelijk programma voorbereid en afgestemd met VK Architects & Engineers en moderator, Ilse De Vis. Alle content, aankondigingen, presentaties, interviews en video’s verliepen volgens een strak scenario dat stipt werd gevolgd.

PROFESSIONELE VOORBEREIDING

Dankzij de inhoudelijke voorbereiding hield VK Architects & Engineers de regie stevig in handen. De locatie, de aankleding van de zaal, de professionele catering, de hostesses, de deejay, de bereikbaarheid met het openbaar vervoer … geeft het event de sfeer en allure die een medewerker van VK Architects & Engineers verwacht.

RESULTAAT

GOOD VIBES OP ROUTE 25

Het prestigieuze Docks Dome, indrukwekkende video’s, inspirerende speeches, interactieve polls, boeiende discussies, een lekker walkingdinner en een spetterende party tot in de vroege uurtjes … Kortom, een personeelsevent met good vibes.

VK Architects & Engineers is klaar voor de toekomst!