Evenementenbureau in Gent

U bent op zoek naar een creatief Gents evenementenbureau?

Waarom niet kiezen voor een van de meest gewaardeerde evenementenbureaus van België?


Gent: de creatieve smeltkroes van België

White Rabbit werd in 2008 in Gent opgericht en ademt net als de stad creativiteit. Als Gents evenementenbureau staan we bekend voor ons outside the box-denken, waardoor u zeker kan zijn van een creatief, flitsend en verrassend evenement.

De verborgen parels

U wilt een bedrijfsevenement op een originele locatie in Gent? Geen probleem! We kennen de stad als onze broekzak. U kan rekenen op een originele locatie die perfect aanleunt bij uw evenement.

De beste leveranciers

Naast creativiteit staat ook kwaliteit centraal bij White Rabbit. We werken enkel samen met partners die dezelfde passie voor kwaliteit hebben als u en ons. Zo bent u zeker van catering, animaties en technische know-how van het hoogste niveau.

Zorgeloos genieten

Als een geoliede machine werken onze mensen voor en achter de schermen op uw evenement. U kan dus alles aan ons overlaten, van begin tot einde.

Contacteer ons

Waarom White Rabbit?

Achtervolg net als Alice een wit konijn en laat u meenemen naar een wereld vol bijzondere experiences. Bovendien zijn er heel wat goede redenen om de organisatie van uw personeelsfeest aan ons toe te vertrouwen:

  1. Jarenlange ervaring: White Rabbit heeft jarenlange ervaring in het organiseren van personeelsfeesten en corporate events. Wij mogen onszelf dus terecht experts noemen.
  2. Transparante budgettering: Onze budgetopgave is tot in de kleinste details uitgewerkt én transparant. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan achteraf.
  3. Gewaardeerd: Sinds onze oprichting in 2008 staan we bovenaan de lijst van meest gewaardeerde evenenementenbureaus in België. Bovendien zijn we lid van het ACC, de Belgische branchevereniging voor evenementenbureaus.
  4. De allerbeste partners: We werken enkel samen met de allerbeste partners. We kennen onze leveranciers persoonlijk en weten dat zij u de beste kwaliteit en service zullen leveren.
  5. Feest zonder zorgen: U kan zonder zorgen alles uit handen geven en zelf genieten van uw personeelsfeest. Het enige wat u moet doen is achteraf de complimenten ontvangen.

Inspiratie opdoen? Bekijk onze cases!