Personeelsfeesten met schwung

Onvergetelijk én op maat

U wil een personeelsfeest dat onvergetelijk en exclusief is, maar toch helemaal op maat van uw onderneming? Bij White Rabbit beloven we u een personeelsfeest dat een blijvende indruknalaat.

En we beloven dat niet alleen, we maken het ook waar.


Speciaal moment

Een personeelsfeest is altijd een beetje een uniek moment. U organiseert immers niet elke maand een event. Tijdens het feest worden medewerkers bedankt, goede resultaten gevierd en staat u stil bij hoe de organisatie gegroeid of veranderd is.

Reden te meer om er iets speciaals van te maken. Een fantastisch event dat niemand snel zal vergeten.

Zorgeloos genieten

Als een geoliede machine werken onze mensen voor en achter de schermen op uw personeelsfeest. U kan dus alles aan ons overlaten.

U bezorgt uzelf en uw medewerkers een heerlijk ontspannen en gezellig event.

Contacteer ons

 

Waarom White Rabbit?

Achtervolg net als Alice een wit konijn en laat u meenemen naar een wereld vol bijzondere experiences. Bovendien zijn er heel wat goede redenen om de organisatie van uw personeelsfeest aan ons toe te vertrouwen:

  1. Jarenlange ervaring: White Rabbit heeft jarenlange ervaring in het organiseren van personeelsfeesten en corporate events. Wij mogen onszelf dus terecht experts noemen.
  2. Transparante budgettering: Onze budgetopgave is tot in de kleinste details uitgewerkt én transparant. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan achteraf.
  3. Gewaardeerd: Sinds onze oprichting in 2008 staan we bovenaan de lijst van meest gewaardeerde evenenementenbureaus in België. Bovendien zijn we lid van het ACC, de Belgische branchevereniging voor evenementenbureaus.
  4. De allerbeste partners: We werken enkel samen met de allerbeste partners. We kennen onze leveranciers persoonlijk en weten dat zij u de beste kwaliteit en service zullen leveren.
  5. Feest zonder zorgen: U kan zonder zorgen alles uit handen geven en zelf genieten van uw personeelsfeest. Het enige wat u moet doen is achteraf de complimenten ontvangen.

 

Inspiratie opdoen? Bekijk onze cases!