Communication & Celebration events

Bij White Rabbit zijn we experts in alles wat gevierd of gecommuniceerd moet worden. Heeft u een fusie of congres op de planning staan? Of viert u dit jaar een vijftigjarig bestaan?

Wat voor evenement u ook voor ogen heeft, bij White Rabbit bent u aan het juiste adres. Volg net als Alice het witte konijn,val in een konijnenpijp en ontdek Wonderland.
Blader door onze cases


Communication Events

Ieder bedrijf heeft wel eens een belangrijke boodschap over te brengen. Een nieuwe strategie, overname of fusie, productlancering, persevent, congres of beurs. Wat u ook wilt communiceren, u wilt dat de boodschap duidelijk overkomt.

Totaalpakket

White Rabbit zorgt voor een gepast professioneel kader dat aansluit bij de aard van uw bedrijf, uw boodschap en uw doelpubliek. Van uitnodiging tot locatie, animatie en catering, White Rabbit neemt het allemaal van u over.

De ideale mix

Bij White Rabbit gaan intuïtie en kennis hand in hand. Op basis van deze mix zoeken we naar een concept en stijl die 100% aansluit bij uw communicatie event. Alleen op deze manier krijgt u een communication event dat naadloos aansluit bij uw doelstellingen.

Toeval bestaat niet

Bij White Rabbit laten we niets aan het toeval over en dat geldt niet alleen voor het vlekkeloos verloop van uw event. U ontvangt bij White Rabbit immers een gedetailleerde en transparante budgettering. Geen onverwachte kosten, geen addertjes onder het gras. Reken op een communication event waarin uw boodschap centraal staat.

Celebration Events

Bedrijfsfeest, personeelsfeest, award show: you name it, White Rabbit does it … differently.

Emotie als basis

Wat u ook te vieren heeft, bij White Rabbit kan u terecht voor een wervelend, kwalitatief én verrassend event. We vertrekken daarvoor steeds vanuit emoties, en uw wensen en waarden. Zo bepalen we de basis voor een onvergetelijk event.

Kwaliteit als leidraad

Eens we vastgelegd hebben wat u wilt, gaan we aan de slag en werken we een verrassend en creatief concept uit. Onze partners en leveranciers hebben dezelfde passie voor kwaliteit als White Rabbit zelf. U kan vertrouwen op onze jarenlange ervaring en goesting.

Transparantie in de afwerking

Creativiteit en kwaliteit hebben natuurlijk hun prijs. Bij White Rabbit houden we rekening met uw vooropgestelde investering en ontvangt u een gedetailleerde en transparante budgettering. Op die manier komt u niet voor financiële verrassingen te staan, enkel voor creatieve.


Niets is onmogelijk. Daag ons uit!