Audiovisueel

Audiovisuele mix!

White Rabbit is méér dan events. Onder de vleugels van MediaMixer vertellen we jouw verhaal op verschillende manieren, altijd boeiend en extra overtuigend.

Jouw verhaal in beweging, dat komt binnen!

Op vraag van Dassy gingen we letterlijk dé extra mile. Een hoog-innovatieve, internationale bedrijfsfilm rond hun duurzame inspanningen was het resultaat. Bekijk & beluister hem hier. 

Jouw organisatie in beweging brengen?

Zoek je nog een extra troef waarom White Rabbit onvergetelijke events bouwt? Denk dan zeker aan de verschillende in-house specialisten die we aan boord hebben. White Rabbit is onderdeel van MediaMixer. De extra power van een full service communicatiebureau pusht elk evenement naar een professioneel zenit.

Overtuigend

Bij White Rabbit zijn events altijd teamwerk. Niet enkel onze eventprofessionals, maar ons hele team brengt jouw organisatie in beweging. Denk onder meer aan onze videografen, monteurs, regisseurs, grafische ontwerpers, copywriters, … Extra overtuigingskracht zit in onze MediaMix!

AV

Ontdek de kracht van een sterk inhoudelijke bedrijfsfilm. 

Voor DASSY stond ons team in voor de regie & productie van deze grensverleggende video.

Content in Motion

Zeker in een heel visuele maatschappij is audiovisuele content een verrijking voor elk event. Zowel voor, tijdens als na een evenement kunnen bewegende beelden op diverse platforms een verschil maken. Van de aankondiging van het personeelsfeest via de interne communicatie, de captatie van het live-event, een stream voor de buitenlandse kantoren, afgeleide communicatie op Facebook of LinkedIn, … de mogelijkheden zijn enorm, onze knowhow ook. 

AUDIOVISUEEL