Bedrijfs­radio | White Rabbit

Luister naar onze radio jingle & ontdek hoe bedrijfsradio voor jouw organisatie kan klinken!

Bedrijfsradio is de sleutel tot het bereiken van een breed publiek op een boeiende en effectieve manier.

Radio maken met jouw organisatie?

Bij White Rabbit geloven we sterk in de unieke kracht van bedrijfsradio. Met zijn tijdloze charme en meer dan 100 jaar aan rijke geschiedenis, blijft radio een toegankelijk en bewezen kracht om werkelijk alle werknemers met elkaar te verbinden. In het hart van elk succesvol bedrijf ligt de kracht om werkelijk alle werknemers met elkaar te verbinden.

Ontdek onze bedrijfsradio voor Bacardi in deze warme video! 

Bedrijfsradio

De magie van bedrijfsradio

Met muzikale hoogtepunten, warme herkenbare verhalen en boeiende fait divers van de dag is de bedrijfsradio een verrijking voor elk event:

 • White Rabbit voorziet een op maat gemaakt radioprogramma waarin elk aspect kan worden afgestemd op jullie bedrijfscultuur en -visie.
   
 • De werknemers kunnen zelf bijdragen aan de invulling van de radioshow. Van de top 50 van jullie bedrijf tot persoonlijke anekdotes delen met de reporter: iedereen voelt zich persoonlijk betrokken tot het event.
   
 • Met de bedrijfsradio maken collega’s unieke herinneringen die ook lang na het event blijven resoneren.
   
 • Via livestreaming kunnen we de radioshow online uitzenden. Zo bieden we ook afwezigen de mogelijkheid om vanop afstand deel te nemen. Voor sectoren zoals de zorg, waar het werk nooit stil kan liggen, biedt radio zo dé oplossing voor inclusiviteit.
   
 • Radio is een flexibele formule die zowel als aanvulling of als stand-alone event kan dienen. Zo is een radio-uitzending op de werkvloer een ideale event oplossing voor bedrijven die de operationele continuïteit moeten waarborgen.

Wat maakt onze bedrijfsradio zo speciaal?

Bij White Rabbit begrijpen we dat de magie van bedrijfsradio schuilt in de details. We verzorgen dan ook de volledige uitzending: van de volledige radioshow met bijpassende jingle tot de professionele technische uitvoering.

We bieden een maat gemaakt radioprogramma dat perfect aansluit bij de cultuur en doelstellingen van jouw organisatie. Of het nu gaat om het delen van belangrijke updates, het vieren van successen, het organiseren van interactieve quizzen of het delen van inspirerende verhalen van collega’s: bedrijfsradio is de sleutel tot het bereiken van een breed publiek op een boeiende en effectieve manier.

UZGent