AZ Delta ON AIR

Customer:
AZ Delta
BEDRIJFSRADIO
AUDIOVISUEEL
COMMUNICATION

White Rabbit bezorgt duizenden AZ Delta-medewerkers feest tot in de ziekenhuizen

WHITE RABBIT organiseerde een onvergetelijke familiedag voor de meer dan 5.000 medewerkers en hun familie van AZ Delta. Met deze dag boordevol fun en plezier voor het hele gezin wilde AZ Delta iedereen bedanken na de zware coronaperiode. Wie aan het werk of thuis was, kon alles meebeleven via de livestream en de hartverwarmende bedankjes op AZ Delta On Air. De dag sloot af met een spetterend optreden voor de medewerkers, hun gezin en de vrijwilligers. Dat hebben ze dubbel en dik verdiend. Duizendmaal dank!

AZ Delta_Familiedag
AZ Delta_Familiedag

Allemaal samen via AZ Delta On Air

In de coronapandemie gingen de medewerkers van AZ Delta samen tot het uiterste. Daarbij konden ze rekenen op de steun van familie, collega’s en vrijwilligers. Nu is het tijd om samen plezier te maken. Een ziekenhuis draait de klok rond. Sommige collega’s werken, anderen hebben wachtdienst of rusten thuis wat uit. Geen nood; het team van White Rabbit bedacht een concept waarbij écht iedereen kon meegenieten.

SAMEN PLEZIER MAKEN

Vanuit Plopsaland verbindt radio AZ Delta On Air de collega’s in het pretpark met de collega’s in de ziekenhuizen en thuis. Radiohost van dienst was niemand minder dan Linde Merckpoel (StuBru). Margaux Amant (StuBru) en Wanne Synnave (MNM) brengen samen met een sidekick van AZ Delta live reportages, interviews en reacties van de collega’s in de ziekenhuizen alsook vanuit Plopsaland. Alle medewerkers mogen hun favoriete songs, bedankjes en wensen delen. Zo ontstond een flow van samen beleven en vooral samen genieten. 

Nagenieten

De hele livestream is opgenomen en bevat audio-opnames en live beelden. Prima om te delen als video of podcast via social media, intranet en internet. De aangevraagde nummers zijn opgenomen in een Spotify-lijst als aandenken aan een prachtige dag die de collega’s samen beleefden.

Duizendmaal dank

AZ Delta is een grote familie van medewerkers die elkaar steunen door dik en dun. Via AZ Delta On Air brengt White Rabbit de cultuur van AZ Delta tot leven met authentieke verhalen die inspireren en verbinden. Samengevat: een event met een warme en zeer mooie missie waarvoor wij duizendmaal dankbaar zijn.

AZ Delta_Familiedag