Over ons

WhiteRabbit

FULL-SERVICE EVENEMENTENBUREAU

Kippenvel. Lachsalvo. Samen genieten. Verbinden en vieren. Voor dit soort van emoties klopt je aan bij de live-communicatie van White Rabbit. Een beetje extra magie, een creatieve twist en een feilloze organisatie. Het zijn ingrediënten die ons als bedrijfsevenementen bureau typeren en onderscheiden.

White Rabbit is een begrip in Gent. Met 25 jaar ervaring staan er al ontelbare kleine en grote events op onze teller. Die ervaring geeft jou zekerheid. Maar reken ook op jeugdig enthousiasme en creativiteit. Wij hebben altijd de perfecte mix aan boord… zo zijn we nooit bored.

Zoek je een geschikte partner vooor jouw uniek bedrijfsevent?

Stuur ons een mailtje!

MAKITA 40Y BELUX

CREATING

POWERFUL - MINDFUL - JOYFUL

WONDERFUL

IMPACTFUL - COLORFUL - PLAYFUL

WORLDS

5 Redenen om uw volgende evenement aan ons toe te vertrouwen

  1. U werkt met specialisten

  2. U krijgt een open budgettering

  3. U kiest een evenementenbureau met naam

  4. U heeft toegang tot de beste leveranciers in de sector

  5. U organiseert zonder zorgen, en ontvangt alle applaus

White Rabbit as part of Mediamixer

In een dynamische wereld van evenementen en communicatie staan White Rabbit en Mediamixer zij aan zij, als yin en yang, om jouw merkverhaal op een unieke wijze tot leven te brengen. Terwijl White Rabbit zich in de markt zet als jong en creatief full-service evenementenbureau met een diepgewortelde expertise in live-communicatie & live-entertainment, bouwt Mediamixer voort op een brede expertise in crossmediale storytelling. Samen vormen zij een onverslaanbare combinatie die garant staat voor succes.

Samen vormen White Rabbit en Mediamixer een dynamisch duo dat jouw communicatiebehoeften van A tot Z kan vervullen. Of je nu op zoek bent naar die unieke creatieve twist voor je volgende evenement, of een meeslepend verhaal wilt vertellen dat jouw merk onderscheidt in de markt, samen staan we klaar om jouw visie werkelijkheid te maken én samen echt het verschil te maken.

WhiteRabbitxMediamixer