Diensten

Celebration- & communication events, bedrijfsradio & audiovisuele experts

Bij White Rabbit zijn we experts in alles wat gevierd of gecommuniceerd moet worden. Heeft u een fusie of congres op de planning staan? Of viert u dit jaar een vijftigjarig bestaan? Of wil je jouw werknemers samenbrengen aan de hand van een uniek bedrijfsevent?

Wat voor evenement u ook voor ogen heeft, bij White Rabbit bent u aan het juiste adres. Een beetje extra magie, een creatieve twist en een feilloze organisatie. Het zijn ingrediënten die ons als bedrijfsevenementen bureau typeren en onderscheiden.

Van corporate culture

White Rabbit analyseert uw corporate culture. De cultuur die echt leeft in uw organisatie. Zo kunnen we uw event of communicatie geloofwaardig brengen. En komt uw cultuur tot leven bij uw medewerkers, stakeholders en klanten.

 

 

... tot communication

White Rabbit brengt uw cultuur tot leven met spraakmakende communicatie. White Rabbit geeft strategisch communicatieadvies en vertaalt uw boodschap in live conversation, audiovisuele content, corporate video, een pr-campagne, creatieve print of online communicatie. Op maat van uw doelgroep.

 

… events...

Uw event moet meer opleveren dan een leuk feestje. White Rabbit organiseert kwaliteitsvolle events met een boodschap. Soms klein, soms groot tot zeer groot. White Rabbit staat voor een persoonlijke aanpak en gaat resoluut voor kwaliteit: van het creatieve verhaal, over de praktische uitvoering, tot de veiligheid, … Niets laten we aan het toeval over.

 

& audiovisuele verhalen

White Rabbit vertelt uw verhaal in woord, beeld en klank. Authentiek, wervend, catchy. Ons inhouse team van AV-experts toont waarvoor u staat met onweerstaanbare audiovisuele content.

2D en 3D, grafisch ontwerp, explainer video, een beklijvende podcast of een verrassende corporate video, alles wordt verwerkt in een weldoordacht communicatieplan. Creatieve audiovisuals zorgen voor ontlading en pit op uw event, beurs, website of social media.

DELA

CELEBRATION EVENTS

Bedrijfsfeest, jubileum, award show: you name it, White Rabbit does it … differently.

Wat u ook te vieren heeft, bij White Rabbit kan u terecht voor een wervelend, kwalitatief én verrassend event. We vertrekken daarvoor steeds vanuit emoties, en uw wensen en waarden. Zo bepalen we de basis voor een onvergetelijk event.

Eens we vastgelegd hebben wat u wilt, gaan we aan de slag en werken we een verrassend en creatief concept uit. Onze partners en leveranciers hebben dezelfde passie voor kwaliteit als White Rabbit zelf. U kan vertrouwen op onze jarenlange ervaring en goesting.

Creativiteit en kwaliteit hebben natuurlijk hun prijs. Bij White Rabbit houden we rekening met uw vooropgestelde investering en ontvangt u een gedetailleerde en transparante budgettering. Op die manier komt u niet voor financiële verrassingen te staan, enkel voor creatieve.
 

COMMUNICATION EVENTS

Laat een onovertroffen impact na!

Ieder bedrijf heeft wel eens een belangrijke boodschap over te brengen. Een nieuwe strategie, overname of fusie, productlancering, persevent, congres of beurs. Wat u ook wilt communiceren, u wilt dat de boodschap duidelijk overkomt. White Rabbit vertaalt jouw boodschap in een origineel concept die op unieke wijze jouw communicatie overbrengt.

White Rabbit zorgt voor een gepast professioneel kader dat aansluit bij de aard van uw bedrijf, uw boodschap en uw doelpubliek. Van uitnodiging tot locatie, animatie en catering, White Rabbit neemt het allemaal van u over.

Bij White Rabbit gaan intuïtie en kennis hand in hand. Op basis van deze mix zoeken we naar een concept en stijl die 100% aansluit bij uw communicatie event. Alleen op deze manier krijgt u een communication event dat naadloos aansluit bij uw doelstellingen.


 

MAKITA 40Y
WhiteRabbit

BEDRIJFSFEESTEN

Bedrijfsfeesten die u niet snel vergeet

Welke emotie wil jij delen met collega’s? Welk verhaal wil je vertellen? Iets te vieren? Personeelsevent? Voor elk soort live bedrijfsfeest is White Rabbit jouw partner voor maatwerk van begin tot eind. We denken actief mee en zorgen voor een formule die past bij jouw organisatie en bedrijfscultuur.

White Rabbit heeft alles in huis om uw bedrijfsfeest tot een creatief event om te toveren dat volledig aan uw wensen voldoet. Bij White Rabbit staan u & uw bedrijf centraal. Als een geoliede machine werken onze mensen voor en achter de schermen op uw bedrijfsfeest, U hoeft zich dus geen zorgen te maken en kan alles aan ons overlaten.

Zo heeft u de tijd om samen met uw genodigden heerlijk te genieten van onze creatieve beleving & gezellig samen vieren.


 

LIVE COMMUNICATIE

White Rabbit creëert live communicatie, audiovisuele content, corporate video’s, pr-campagnes, creatieve print en online communicatie en dit zowel voor interne als externe communicatie. Daarnaast bieden we strategisch communicatieadvies in de vorm mediatraining, crisis- en event-communicatie & reputatiemanagement.

Het communicatieproces wordt duurzaam aangepakt. Daarvoor combineren we de knowhow van onze scenaristen met die van uw diensten HR, marketing, communicatie, strategie en health and safety. De communicatie loopt door tijdens, voor en na het event.

Diensten Push To Talk
AZDelta

BEDRIJFSRADIO

De magie van bedrijfsradio: écht verbinden

Bij White Rabbit geloven we sterk in de unieke kracht van bedrijfsradio. Met zijn tijdloze charme en meer dan 100 jaar aan rijke geschiedenis, blijft radio een toegankelijk en bewezen kracht om werkelijk alle werknemers met elkaar te verbinden. In het hart van elk succesvol bedrijf ligt de kracht om werkelijk alle werknemers met elkaar te verbinden.

Met muzikale hoogtepunten, warme herkenbare verhalen en boeiende fait divers van de dag is de company radio een verrijking voor elk event:

  • White Rabbit voorziet een op maat gemaakt radioprogramma waarin elk aspect kan worden afgestemd op jullie bedrijfscultuur en -visie.
  • De werknemers kunnen zelf bijdragen aan de invulling van de radioshow. Van de top 50 van jullie bedrijf tot persoonlijke anekdotes delen met de reporter: iedereen voelt zich persoonlijk betrokken tot het event.
  • Via livestreaming kunnen we de radioshow online uitzenden. Zo bieden we ook afwezigen de mogelijkheid om vanop afstand deel te nemen. Voor sectoren zoals de zorg, waar het werk nooit stil kan liggen, biedt radio zo dé oplossing voor inclusiviteit.


 

Uw cultuur komt tot leven in events en live communication

Zes elementen dragen bij aan een inspirerende cultuur. White Rabbit helpt u deze zes elementen te versterken en uit te spelen en brengt ze tot leven in spraakmakende events en live communication.

We zetten uw missie en visie in als sturende kracht

White Rabbit helpt u om uw missie en visie helder en scherp te verwoorden. We vertalen uw strategie in emoties. Uw boodschap beklijft en uw event wordt live communicatie. Zo worden uw missie en visie een stuwende kracht.

We laten uw authentieke waarden spreken

White Rabbit haalt anekdotes, verhalen en voorbeelden naar boven en brengt ze tot leven in uw event. Met getuigenissen, foto’s, video’s, verwezenlijkingen, … laten we uw authentieke waarden beleven en uw cultuur inspireren.

We tonen uw cultuur in praktijk

White Rabbit toont uw waarden praktijk. Streeft u naar duurzaamheid, openheid of innovatie, … Dan passen wij dat toe in uw event en in uw communicatie. Zo ziet iedereen waar u voor staat.

We brengen met echte mensen uw cultuur tot leven

White Rabbit bedenkt, verzorgt en creëert unieke evenementen om uw succesverhalen te delen. Verhalen van en voor mensen. Zo draagt uw event bij aan positieve verandering en verankert het uw cultuur op lange termijn.

We vertellen uw verhaal

White Rabbit zet uw verhaal op de eerste plaats. Met kleine anekdotes vertellen we het grote verhaal. Of het nu gaat om een event, persbericht of video we vertrekken altijd van uw verhaal. We vertalen uw strategie in emoties. Het verhaal van uw merk, bedrijf of organisatie komt zo tot leven.

We zoeken een locatie die past bij uw cultuur

White Rabbit gaat voor uw event op zoek naar een locatie en look & feel die perfect bij uw cultuur en bij de doelstelling van uw evenement past. Zo komen uw gasten in de juiste sfeer om uw cultuur ten volle te beleven.