Design studio

onze in-house ontwerpstudio geeft vorm aan jouw verhaal

Design Studio

oprechte & efficiënte communicatie

Bij White Rabbit geloven we in de kracht van oprechte en efficiënte communicatie, en dat begint met het vertellen van je eigen verhaal. Onze studio staat klaar om samen met jou een merkverhaal te creëren dat impact heeft. We zetten dit verhaal om in grafisch ontwerp dat zich onderscheidt van de rest en zijn doel niet uit het oog verliest.

Dankzij onze jarenlange specialisatie in de wereld van eventcommunicatie, vallen we niet achterover van deadlines en creatieve uitdagingen. Bij White Rabbit gaan we verder dan alleen het creëren van visuele aantrekkingskracht; we streven ernaar om een blijvende indruk achter te laten, omdat we geloven dat elk ontwerp een verhaal moet vertellen en een emotie moet overbrengen.

creatief design met emotie & impact

Creative Agency
Creative Agency

Wat we ook doen, we doen het op maat van jouw verhaal.

Onze design studio helpt je met:

  • kwalitatief printwerk: papier, forex, reboard, stickers, spandoeken & beursmaterialen.
  • duurzaam digitaal: social media design, website design, landingspaginas, motion graphics & animaties

Wij staan voor jou klaar. Of je nu op zoek bent naar een one-off oplossing of een betrouwbare partner op lange termijn, door onze achtergrond in eventcommunicatie vallen we niet omver van deadlines of creatieve uitdagingen. 

Dankzij de onuitputtelijke creativiteit & brede expertise van onze grafische brengen we jouw verhaal tot leven op diverse dragers. Of het nu gaat om een digitale of drukklaar design, we denken steeds mee in de richting van de geschikte drager. We werken samen met premium partners die ervoor zorgen dat onze kwalitatieve designs ook worden omgezet in realiteit.

duurzaam digitaal & 100% kwaliteit

Design studio | Creative Agency

Trek aan onze creatieve mouw! 

Bezorg ons jouw grafische uitdaging via het contactformulier.

Creative Agency