Dromen vertalen. Dromen verhalen. Dromen vertellen.

Kippenvel. Lachsalvo. Samen genieten. Verbinden en vieren. Voor dit soort van emoties klopt je aan bij de live-communicatie van White Rabbit. Een beetje extra magie, een creatieve twist en een feilloze organisatie. Het zijn ingrediënten die ons als bedrijfsevenementen bureau typeren en onderscheiden.

White Rabbit is een begrip in Gent. Met 25 jaar ervaring staan er al ontelbare kleine en grote events op onze teller. Die ervaring geeft jou zekerheid. Maar reken ook op jeugdig enthousiasme en creativiteit. Wij hebben altijd de perfecte mix aan boord… zo zijn we nooit bored.

Zoek je een geschikte partner vooor jouw uniek bedrijfsevent?

Stuur ons een mailtje!


Waarom we evenementen organiseren

White Rabbit wil een gewaardeerd evenementenbureau zijn met supertoffe klanten die sterke evenementen van een superieure kwaliteit willen.

5 Redenen om uw volgende evenement aan ons toe te vertrouwen

1   U werkt met specialisten

We zijn experten in evenementiële communicatie. We combineren onze jarenlange ervaring met een pak kennis in human resources, marketing, communicatie en bedrijfsmanagement. We werken zelfzeker en daardoor flexibel.

We mixen intuïtie en kennis. Strategie, bedrijfscultuur, context en doelstellingen voelen we intuïtief aan, en bestuderen we nauwgezet in een behoefteanalyse. We wéten dus gewoon waarom we een bepaalde keuze maken want we zijn ons bewust van het effect van het event.

2   U krijgt een open budgettering

Onze budgetopgave is tot in detail opgemaakt én transparant. We zorgen ervoor dat u zo veel mogelijk kwaliteit krijgt voor uw investering.

3   U kiest een evenementenbureau met naam

Sinds onze oprichting in 2008 staan we in de top van de lijst met meest gewaardeerde evenenementenbureaus in België. In 2013 stonden we op de 3e plaats. Onze klanten zijn dus erg tevreden over ons.

We zijn lid van het ACC (Association of Communication Companies), de Belgische branchevereniging voor evenementenbureaus. Dit verzekert u van onze professionaliteit.

4   U heeft toegang tot de beste leveranciers in de eventbusiness

We werken uitsluitend samen met de allerbeste partners. We kennen al deze mensen persoonlijk, en we weten dat ze dezelfde passie voor kwaliteit hebben.

5   U organiseert zonder zorgen, en ontvangt alle applaus

U kunt alles aan ons overlaten. We bezorgen u een geweldig event. Want we zien u graag terugkomen.

Als een geoliede machine werken onze mensen geruisloos en bijna onzichtbaar aan en op uw event. Het enige wat u moet doen, is achteraf de complimenten ontvangen.

Waarden

  • Onze klanten zijn onze Alpha en Omega: alles wat we doen, vertrekt van een ontoombare drang om op de verlangens van onze klanten te anticiperen en eraan tegemoet te komen. Als evenementenbureau willen we een vaste, betrouwbare partner zijn.
  • Passie gemixt met kennis leidt tot succes: we streven naar absolute kwaliteit omdat we zelf emotioneel en intellectueel geëngageerd zijn in ons werk. Door die drive groeit ons talent en zijn onze resultaten buitengewoon. We willen zelf trots zijn op wat we doen.
  • We spelen het spel eerlijk: we doen wat juist is. Dat betekent dat we onze waarden volgen, wetten en regels naleven, en een “mensch” zijn. Ook als niemand kijkt.